The contents of this page are also available in an other language. Do you want to change the language? Français Nederlands This website contains information on countries and markets. For the specific country- / market-specific information, please select the corresponding country website. Country selection

Fonterra Smart Control met schakelfunctie koelen/verwarmen

Van warm naar koel met een druk op de knop

Toegegeven: deze zomer was het weer zeer wisselvallig. Toch worden we meer en meer met hoge temperaturen geconfronteerd. Denk maar aan de zomers van 2020 en 2019. Vakmensen krijgen dan ook steeds vaker vragen over koeling. Het innovatieve regelingssysteem Fonterra Smart Control met change-over-functie is het passende antwoord.

Wisselen tussen warm en koel

Met het eenvoudig te installeren Fonterra Smart Control kunnen gebruikers de oppervlaktetemperatuur in individuele ruimtes regelen. De automatische change- over-functie is interessant bij warmere temperaturen. Dankzij een warmtepomp met omkeerbare werking kunnen gebruikers daarmee direct overschakelen van verwarmen naar koelen. Het Fonterra- vloerverwarmingssysteem staat dan niet in voor verwarming, maar onttrekt ‘geruisloos’ de warmte aan de ruimte.

Fonterra Smart Control sluit u in één handeling op de ‘koelcircuitverdeler’ aan.

De voordelen van deze passieve koeling

De gebruiker heeft geen last van de onaangename neveneffecten van airconditioning, zoals tocht of een sterke daling van de temperatuur in de ruimte. Bovendien daalt de temperatuur nagenoeg zonder bijkomend energieverbruik – zeer kostenefficiënt dus. Twee goede redenen om het Fonterra Smart Control-regelingssysteem met change-over-functie van Viega te installeren.

Fonterra Smart Control met browsergestuurde bedieningssoftware: de eenvoudigste weg naar een comfortabele temperatuur.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website voor u zo prettig mogelijk te maken, de website te kunnen verbeteren en statistische gegevens te verzamelen. De cookies worden niet gebruikt om gebruikersprofielen aan te maken. Aanvullende informatie vindt u in onze Privacyverklaring