De inhoud van deze pagina is ook beschikbaar in een andere taal. Wilt u de taal wijzigen? Français Nederlands Deze website bevat informatie over landen en markten. Selecteer de website van het betreffende land voor informatie over een specifiek land/een specifieke markt. Landselectie

Fonterra Smart Control met schakelfunctie koelen/verwarmen

Van warm naar koel met een druk op de knop

Toegegeven: deze zomer was het weer zeer wisselvallig. Toch worden we meer en meer met hoge temperaturen geconfronteerd. Denk maar aan de zomers van 2020 en 2019. Vakmensen krijgen dan ook steeds vaker vragen over koeling. Het innovatieve regelingssysteem Fonterra Smart Control met change-over-functie is het passende antwoord.

Wisselen tussen warm en koel

Met het eenvoudig te installeren Fonterra Smart Control kunnen gebruikers de oppervlaktetemperatuur in individuele ruimtes regelen. De automatische change- over-functie is interessant bij warmere temperaturen. Dankzij een warmtepomp met omkeerbare werking kunnen gebruikers daarmee direct overschakelen van verwarmen naar koelen. Het Fonterra- vloerverwarmingssysteem staat dan niet in voor verwarming, maar onttrekt ‘geruisloos’ de warmte aan de ruimte.

Fonterra Smart Control sluit u in één handeling op de ‘koelcircuitverdeler’ aan.

De voordelen van deze passieve koeling

De gebruiker heeft geen last van de onaangename neveneffecten van airconditioning, zoals tocht of een sterke daling van de temperatuur in de ruimte. Bovendien daalt de temperatuur nagenoeg zonder bijkomend energieverbruik – zeer kostenefficiënt dus. Twee goede redenen om het Fonterra Smart Control-regelingssysteem met change-over-functie van Viega te installeren.

Fonterra Smart Control met browsergestuurde bedieningssoftware: de eenvoudigste weg naar een comfortabele temperatuur.