De inhoud van deze pagina is ook beschikbaar in een andere taal. Wilt u de taal wijzigen? Français Nederlands Deze website bevat informatie over landen en markten. Selecteer de website van het betreffende land voor informatie over een specifiek land/een specifieke markt. Landselectie

De toekomst is daar. Laten we er samen werk van maken.

Welkom in ons loopbaanuniversum! Viega is een van de belangrijkste technologieleiders in de installatie-industrie. Met onze innovatieve oplossingen nemen we heel wat verantwoordelijkheid op onze schouders voor onze omgeving en de toekomstige generaties. Vooral op vlakken zoals drinkwaterhygiëne, energie-efficiëntie en comfort en veiligheid in gebouwen.

Dankzij onze oplossingen, installeren we levenslijnen aan voor de gebouwen van morgen en maken we leefruimtes van gewone ruimtes. Een grote opdracht die ons elke dag motiveert en waaraan iedere collega individueel bijdraagt.

Geef de toekomst samen met ons vorm – ook die van jezelf.

Vacatures in België

Project Engineer HVAC
om onze service naar onze klanten nog te beter te maken 

Meer weten

Commercieel Medewerker Binnendienst
Je bent pas tevreden als je klanten tevreden zijn.

Meer weten

Onze sterkte? Onze waarden.

Het succesverhaal van Viega begon in 1899 met de oprichting door Franz-Anselm Viegener. Vandaag leiden de vierde en vijfde generatie het familiebedrijf.

Wat onderscheidt Viega sindsdien als werkgever?

Bij ons kom je terecht in een vriendelijke werkomgeving en een levendige bedrijfscultuur met onwrikbare waarden. Die geven ons een duidelijke richting en ruimte om te groeien. En ze bepalen hoe we met elkaar, met onze partners en onze klanten communiceren.

Onze waarden zijn altijd een sterke basis geweest die ons een kompas geeft en een duidelijke richting aan alle medewerkers.

Anna Viegener (voorzitster van de raad van bestuur)

 • Bereik doelen.

  We stellen ambitieuze doelen. Voor ons zijn het de resultaten die tellen. We zitten dan ook bovenop onze cijfers. Systematisch voeren we strategieën en plannen uit. Onze successen leggen de basis voor winstgevende groei op lange termijn.

 • Toon Moed.

  We moedigen elkaar aan en ondersteunen elkaar. Daarom kunnen we verantwoordelijkheid nemen en overdragen. We nemen beslissingen, staan er achter en leren van onze fouten.

 • Toon Respect.

  Collega's, klanten en zakenpartners zijn waardevol voor ons. Culturele diversiteit en karakterverschillen vormen een verrijking. Respect is een fundamenteel uitgangspunt dat al in kleine gebaren getoond wordt en toch een groot effect heeft.

 • Neem Verantwoordelijkheid.

  We praten niet alleen over verantwoordelijkheid, we leven ernaar - in de omgang met ons bedrijf, collega's, klanten en zakenpartners. Daarmee houden we rekening met onze omgeving en met elkaar.

 • Creëer Vertrouwen.

  Vertrouwen is de basis van onze samenwerking. We delen onze kennis en bieden ruimte om onafhankelijk beslissingen te nemen. Zo groeien we.

Wij. Als één team.

Met meer dan 4.700 medewerkers op 10 locaties en 21 verkoopfilialen wereldwijd werken wij aan duurzaam succes. Ons team is ontegensprekelijk het hart van de onderneming. Wij allen kunnen het in ons gestelde vertrouwen voortdurend bevestigen. Tegelijkertijd zorgen wij voor elkaar en nemen wij onze verantwoordelijkheid. Dit is vooral te danken aan het feit dat wij dicht bij de mensen staan. Onze ideeën, onze persoonlijke inzet en betrokkenheid, evenals onze vaardigheden, zijn de belangrijkste pijlers van ons succes. Wij zijn ons hiervan bewust en investeren daarom doelgericht in opleiding en training. Het hoge opleidingsniveau en onze inzet zijn essentieel voor onze baanbrekende kwaliteitsnormen.

Kom bij ons. Solliciteer nu.

For Viega, innovative strength and a corporate vision are important factors for achieving our goals. We are looking for motivated and ambitious employees to support our team. 

Ga naar onze vacaturewebsite en lees meer.