De inhoud van deze pagina is ook beschikbaar in een andere taal. Wilt u de taal wijzigen? Français Nederlands Deze website bevat informatie over landen en markten. Selecteer de website van het betreffende land voor informatie over een specifiek land/een specifieke markt. Landselectie

Viega World als kenniscentrum

Met Viega World hebben wij niet alleen een gebouw neergezet, maar ook een plek gecreëerd voor de kennisoverdracht van de toekomst. Viega World is een internationaal forum voor het delen van technische kennis, maar wij willen ook onze opgebouwde kennis van meer dan 120 jaar in de branche doorgeven. Duurzaamheid betekent voor ons ook kennis overdragen, samen onderzoeken en ontwikkelen, anderen bij ons werk betrekken en van de waarde ervan overtuigen. Als pionier is Viega al sinds 1899 de drijvende kracht achter de eigen branche - en zet ook voortdurend nieuwe maatstaven voor bijscholing. Daarvoor maken wij in Viega World de installatietechniek tastbaar. Zo wordt het gebouw zelf een leerobject dat verder gaat dan het wereldwijd unieke seminaraanbod. In de toekomst zullen wij voor onze opleidingen een hybride model hanteren: seminars worden ter plaatse gehouden en/of aangevuld met digitale formats. 

In Viega World maken wij de toekomst van de bouw tastbaar. Wij geven deelnemers aan seminars en andere geïnteresseerden een kijkje achter de schermen. Wij willen mensen inspireren met techniek. Met demonstraties en onze brand experience room bieden wij naast het trainingsprogramma veel spannende informatie over de werking van een smart building.

Dirk Hellekes (Head of Sales & Service DACHL), Viega

Onze seminariecentra wereldwijd

Het Viega-seminarconcept wordt al jaren als een bijzonder succes in de gebouwentechniek beschouwd. Elk jaar nemen meer dan 20.000 bezoekers deel aan de trainingen in de 21 seminarcentra over de hele wereld.

Ook u hebt de mogelijkheid het Viega-trainingsprogramma in uw eigen seminarcentrum te ontdekken: