De inhoud van deze pagina is ook beschikbaar in een andere taal. Wilt u de taal wijzigen? Français Nederlands Deze website bevat informatie over landen en markten. Selecteer de website van het betreffende land voor informatie over een specifiek land/een specifieke markt. Landselectie

Tips van de bouwplaats

We need your consent to load the $$service$$ service.

Because we value your privacy, we hereby request your permission to use the following services. You can revoke your consent at any time. To do so, use the link to the "Cookie Settings" at the bottom of the page.

Zo installeert u onze voorwandsystemen

Bij de renovatie van badkamers is de droogbouw − met andere woorden: het werken met een voorwandsysteem − intussen de standaardtechniek geworden. Logisch, want het gaat sneller, er ontstaat minder stof en vuil en u hoeft niets aan de bestaande wanden te veranderen − wanneer nieuwe aansluitleidingen nodig zijn, bijvoorbeeld. Het is dan ook de moeite waard om eens in detail te kijken hoe het er op een werf aan toegaat. 

Stap 1: Snebinders makkelijk vastzetten

Meten, nog eens meten en toch verkeerd meten? Dat overkomt u niet bij de Prevista-voorwandelementen − zoals hier voor een urinoir. Om dwarsbalken in de hoogte uit te lijnen, is de meetstrip aan de rand een kleine, maar waardevolle hulp.

Stap 2: handmatig instelbaar

De gele delen van het Prevista-voorwandelement kunnen zonder gereedschap ingesteld worden, zoals de kartelmoeren voor de verticale uitlijning oriëntering. Dat is praktisch. En zo eenvoudig ...

Stap 3: individueel instelbaar spoelvolume

Vaak weten installateurs bij de montage van het toiletelement nog helemaal niet welke toiletpot later geïnstalleerd zal worden. Bij Prevista kunnen ze het gewenste spoelvolume heel eenvoudig via de afvoerklep instellen om tot de optimale spoelstroom te komen op de gepatenteerde spoelstroombegrenzer. Daardoor past de spoeling van de Prevista-spoelbak ook bij toiletpotten zonder spoelrand.

Stap 4: flexibele wateraansluiting

‘Snel even’ de spoelbak aansluiten, zonder afdichting of persing, gewoon met de hand? Viega heeft dat mogelijk gemaakt met het Prevista Dry-systeem.

Stap 5: ongecompliceerde watertoevoer voor douchetoiletten

Nu al voorzien voor de toekomst: de Prevista Dry-toiletelementen zijn in de fabriek al voorbereid om douchetoiletten van de meest courante producenten aan te sluiten en te bevestigen.

Stap 6: afstelhulp me één klik vergendeld

Geïntegreerd in het U-profiel, vastgeklikt in de systeemrail of met pluggen in de ruwbouwvloer vastgemaakt: het voetstuk is altijd hetzelfde.