The contents of this page are also available in an other language. Do you want to change the language? Français Nederlands This website contains information on countries and markets. For the specific country- / market-specific information, please select the corresponding country website. Country selection

Over ons

Viega. Connected in quality.

Wij willen elke dag opnieuw onszelf overtreffen. Door met onze klanten te overleggen, ontwikkelen we nóg betere producten en een sterkere service. En leiden we onze onderneming naar de toekomst, met respect voor het verleden.

Bij alles wat we doen, streven we naar de hoogste kwaliteit. Al meer dan 115 jaar lang, toen alles begon met de visie om een revolutie in de installatietechniek te ontketenen. Met internationaal meer dan 4.700 medewerkers hebben we ons op de wereldmarkt ontwikkeld, maar zijn we een familiebedrijf met eigen waarden gebleven. Alleen zo kunnen we wereldwijd kwaliteit "Made in Germany" garanderen, en producten van het hoogste niveau leveren.

Het is voor ons essentieel om onze klanten bij het dagelijks werk op de best mogelijke manier te ondersteunen. We stemmen grondstoffen, techniek en comfort op elkaar af. We investeren in kwaliteitsgarantie, onderzoek en ontwikkeling. Het resultaat is een systeem van meer dan 17.000 perfect op elkaar afgestemde producten, die snel en betrouwbaar hun weg naar de klant vinden. Bovendien nemen we onze verantwoordelijkheid als marktleider en delen we onze kennis met onze klanten over de hele wereld.

Want we zijn ervan overtuigd:

Kwaliteit is alles. Zonder kwaliteit is alles niets.
 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website voor u zo prettig mogelijk te maken, de website te kunnen verbeteren en statistische gegevens te verzamelen. De cookies worden niet gebruikt om gebruikersprofielen aan te maken. Aanvullende informatie vindt u in onze Privacyverklaring