De inhoud van deze pagina is ook beschikbaar in een andere taal. Wilt u de taal wijzigen? Français Nederlands Deze website bevat informatie over landen en markten. Selecteer de website van het betreffende land voor informatie over een specifiek land/een specifieke markt. Landselectie

Creatief met de douchegoot

België, 3 feb. 2021

Nieuwe Viega Advantix Cleviva lost hoge verwachtingen in

Viega kleurt zijn innovatieve Advantix Cleviva douchegoot in antraciet, goud, kopergoud en champagne en trekt daarmee de trend van hoogwaardige gecoate of roestvrijstalen (RVS)-profielen verder door in de badkamer. Extra verkooptroeven voor deze douchegoot, naast de vele voordelen voor de installateur.

Na kranen, wc-bedieningsplaten en douchekoppen is het nu de beurt aan de douchegoten om mee te surfen op de populaire trendkleuren in de badkamer en de liefhebber van badkamercomfort te overtuigen. De nieuwe kleuren zijn de perfecte aanvulling op de functionaliteit, het installatiegemak en de flexibiliteit van de Advantix Cleviva.  

Enerzijds is er de grote ontwerpvrijheid bij installatie. In grote betegelde, inloopdouches kan de goot zowel overal worden geplaatst: in het midden, excentrisch of vlak met de muur. Tegelijk zijn er alle installatievoordelen van een puntafvoer: het water vloeit over een slank, vrijwel onzichtbaar afschot naar een centrale vloerafvoer.

Ruimte voor creatieve vormgeving
De douchegoot Advantix Cleviva wordt op de chape gelegd en is verkrijgbaar met RVS-profielen van 800, 1000 of 1200 mm lang. De profielen kunnen vervolgens worden ingekort tot 300 mm, of worden gecombineerd tot een langere rechte lijn, een hoek of open U-vorm. Je hoeft alleen maar het juiste aantal extra puntafvoeren te installeren.

De Advantix Cleviva heeft een standaard inbouwhoogte van 95 tot 155  mm, maar is ook leverbaar in een renovatiemodel met een inbouwhoogte van 70 mm voor bijzonder vlakke vloeren. Er is zelfs een oplossing op maat met een inbouwhoogte van 25 mm die het water verticaal afvoert. Advantix Cleviva heeft een afvoercapaciteit van minimaal 0,4 l / s voor de laagste montagehoogte en maximaal 0,7 l / s voor de standaard afvoer.

Zelfreinigend en easy-to-clean
Het doordachte design van de Viega Advantix Cleviva douchegoten biedt extra voordelen voor de eindgebruiker. Zo volstaat een simpel afvegen van het afvoerprofiel na het douchen om het weer hygiënisch schoon te maken. Even eenvoudig kan je het inlegstuk verwijderen om het zeefje in de afvoer te reinigen. De sifon is op zichzelf continu zelfreinigend, dankzij de manier waarop het water er doorheen stroomt.

 

Terug