The contents of this page are also available in an other language. Do you want to change the language? Français Nederlands This website contains information on countries and markets. For the specific country- / market-specific information, please select the corresponding country website. Country selection

Waarom altijd alleen roestvrij staal of chroom?

Advantix cleviva: kleur bekennen in de badkamer

Designtrends gaan niet lang mee? Niet wanneer ze vakkundig worden geïntegreerd. Dat geldt ook voor het gebruik van kleur in de badkamer. Tegenwoordig is zwart dé trendkleur: van accessoires over armaturen tot en met de Advantix Cleviva-douchegoot. Maar er is meer mogelijk dan zwart alleen.

Op constructief vlak is Advantix Cleviva een absolute topper voor iedereen die badkamers ontwerpt of plaatst. Want dit product combineert de voordelen van een douchegoot met die van een putafvoer. Ook qua vormgeving is het een hoogvlieger. Want: het kan overal in de douche geplaatst worden. Centraal, decentraal of direct tegen de wand.

Ook (kleur) combinaties mogelijk

Goed nieuws: vanaf nu is Advantix Cleviva ook nog eens in verschillende kleuren beschikbaar. Zwart, goud, kopergoud of champagne: de gebruiker kiest wat het beste bij het interieur van zijn badkamer past. Die kleuren zijn altijd hoogwaardige PVD-coatings van de profielen en inlegstukken uit roestvrij staal. Zo kunnen badkamers tot in detail ontworpen worden in de bijpassende actuele trendy kleuren. Wat douchegoten betreft, is zelfs een combinatie van profielen en inzetstukken in verschillende kleuren mogelijk.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website voor u zo prettig mogelijk te maken, de website te kunnen verbeteren en statistische gegevens te verzamelen. De cookies worden niet gebruikt om gebruikersprofielen aan te maken. Aanvullende informatie vindt u in onze Privacyverklaring