De inhoud van deze pagina is ook beschikbaar in een andere taal. Wilt u de taal wijzigen? Français Nederlands Deze website bevat informatie over landen en markten. Selecteer de website van het betreffende land voor informatie over een specifiek land/een specifieke markt. Landselectie

Prevista dry overtuigt in prestigieus woonproject

Aan de oevers van het Duinenwatermeer in Knokke-Heist verrijst het nieuwbouwcomplex Meerzicht. 110 appartementen voorzien van hoogwaardige materialen en alle comfort. In 110 units installeert Vandewalle NV uit Jabbeke 136 voorwandsystemen Prevista Dry van Viega. Die onderscheiden zich volgens projectleider André Meire door het installatiegemak. Ook de service en de kwaliteit van Viega overtuigen hem al jarenlang om met Viega in zee te gaan.

Snelle en vlotte installatie

André Meire, projectleider van Vandewalle NV, plaatste het Prevista Dry-voorwandsysteem al een paar keer. Zo weet hij uit ervaring dat de installatietijd korter is dan bij andere systemen en de montage heel vlot verloopt. André Meire: “Als voorbereiding moet je alleen twee gaten in de grond en twee gaten in de muur boren. Het systeem met de wateraansluiting en de waterafvoer op de juiste hoogte plaatsen? Dat gaat bijna vanzelf. Je zet je voeten op de steunen en dankzij het veersysteem in het profiel trek je het systeem makkelijk omhoog. Wanneer je het loslaat, blijft het op de gewenste hoogte staan. Bij andere systemen valt het weer naar beneden. Deze eenvoudige hoogteverstelling bespaart de installateur heel wat meetwerk en dat is voor ons een belangrijke reden om voor Prevista Dry te kiezen.”

Spoelreservoir uit één stuk

Het nieuwe spoelreservoir wordt geproduceerd met een blaasvormtechniek. Zonder toevoeging van afzonderlijke componenten garanderen we zo een maximale dichtheid. Bovendien wordt elk spoelreservoir voor de aflevering gecontroleerd op dichtheid. André Meire: “Voor mij staat het vast: uit veiligheidsoverwegingen moeten inbouw-spoelreservoirs uit één stuk geblazen zijn. Heel wat lastenboeken schrijven dat trouwens voor. Goed dat ook Viega nu spoelreservoirs uit één stuk aanbiedt.”

Compatibel met brede waaier bedieningsplaten

André Meire: “Vaak is het zo dat je project- of werfmodellen maar met een beperkt aantal duwplaten kan combineren. Viega heeft ervoor gezorgd dat ook het werfmodel met alle Prevista-bedieningsplaten uitgerust kan worden. Van eenvoudig tot high-end: de keuze is groot.”

  

Aanpasbaar spoeldebiet

Een unieke spoelstroomsmoorklep, in vijf standen instelbaar, maakt het mogelijk om het debiet aan te passen. Een grote troef voor de rimless toiletpotten (zonder spoelrand) die nu volop de trend zijn. André Meire: “Niet alleen bij de standaard- Prevista-modellen, maar ook bij de projectmodellen kan het spoeldebiet aangepast worden. Zo voorkom je dat het water bij toiletten zonder spoelrand over de pot spat.”  

Soepele Service

André Meire werkt al langer dan vandaag samen met Viega. Vandewalle NV doet niet alleen een beroep op ons voor voorwand-, spoel- en afvoertechniek, maar ook voor leidingstechniek (persfittingen). Een ruim gamma, uitstekende service en kwaliteit vormen voor André de rode draad in zijn samenwerking met Viega. André Meire: ‘Ook voor dit project kan ik echt rekenen op Viega. De leveringen verlopen bijvoorbeeld heel soepel. Ik bestel een pallet en de dag nadien staat het klaar. Geen moeite is David (Schils) te veel. Onlangs was er een stuk uit een spoelreservoir verdwenen. Na een telefoontje stond David er al om dat te vervangen. Ja, bij de accountmanagers van Viega kan ik altijd terecht. Ook voor gedegen technische informatie. Dat vind ik zeer belangrijk.’

Project Meerzicht - Duinewater
Plaats Knokke-Heist, België
Jaar 2019
Soort project Nieuwbouw
Toepassingen Nieuwbouw
Installatie Vandewalle NV

Wil jij ook van al deze voordelen genieten?

We need your consent to load the $$service$$ service.

Because we value your privacy, we hereby request your permission to use the following services. You can revoke your consent at any time. To do so, use the link to the "Cookie Settings" at the bottom of the page.

Terug