De inhoud van deze pagina is ook beschikbaar in een andere taal. Wilt u de taal wijzigen? Français Nederlands Deze website bevat informatie over landen en markten. Selecteer de website van het betreffende land voor informatie over een specifiek land/een specifieke markt. Landselectie

AVT kiest drie keer voluit voor Viega

“Wij zijn voornamelijk actief in villabouw en bedrijfsgebouwen en zetten onze schouders onder projecten tot een 10-tal appartementen”, zegt Jan Poelmans, projectleider van de firma AVT (Algemene Verwarmingstechnieken) uit Heusden-Zolder. “Die schaal laat ons toe om de nadruk te leggen op service, kwaliteit en meedenken met onze klanten.” En daarin vindt het bedrijf al jaren een uitstekende partner in Viega. Ook voor de bouw en verbouwing van enkele dokterspraktijken in Diepenbeek kiest AVT voor onze producten en onze expertise.

Waarom kiest AVT voor Viega?

Viega tekent mee uit

Jan Poelmans: “Voor de vloerverwarming gaf ik onder andere aan waar de collectoren moesten komen en Viega bezorgde ons zeer snel de legplannen. Dat is heel handig, zo kan ik als projectleider meer beschikbaar zijn voor klanten en aanwezig zijn op de werven. Er zou veel kostbare tijd verloren gaan om alles zelf uit te tekenen. Die service van Viega wordt dus zeer geapprecieerd.”

Kwaliteitsvolle producten

“We investeren in onze mensen en middelen, zowel op het vlak van ICT als van gereedschappen. En we werken met hoog kwalitatieve materialen. Service dragen we hoog in het vaandel. Ook Viega engageert zich om een topservice en topkwaliteit te leveren.”

Snelle service

“Als we vragen hebben, is het voor ons belangrijk om snel antwoord te krijgen. Jeroen (Franssen) van Viega staat altijd klaar om ons te ondersteunen. In de appartementen boven de dokterspraktijken werd last minute beslist om met geluidsisolatie te werken. We moesten dus snel schakelen, wat vloerverwarming betreft, en voor een noppenplaat kiezen in plaats van het tackersysteem dat we op het gelijkvloers gebruiken. Van aanvraag over uittekenen en uitrekenen tot levering en plaatsing: op zeven dagen tijd was die noppenplaat een feit.”

Betrouwbare leveringen

“Tegenwoordig duiken overal problemen met leveringen op, waardoor we voortdurend moeten schuiven met projecten. Gelukkig is dat bij Viega niet het geval. De beschikbaarheid van hun producten is onderdeel van de service van Viega. Wanneer we maandag een bestelling plaatsen, kunnen we ervan uitgaan dat we ze dezelfde week nog in huis hebben.”

Wat zijn de ervaringen van AVT met onze producten?

Viega Fonterra: AVT al meer dan 10 jaar overtuigd

“Geen enkel project is hetzelfde. Het voordeel van Viega is dan ook dat zij alle soorten systemen hebben om aan onze klanten voor te stellen. Dit project, waarin we zowel werken met het tackersysteem als de noppenplaat, is daar het beste bewijs van. De flexibele Fonterra-buis is bovendien niet alleen heel degelijk, maar ook makkelijk te monteren. Voor vloerverwarming zijn we dan ook al meer dan 10 jaar Viega-klant.”

Viega Smartpress: grote tijdswinst

“Smartpress is voor ons een topproduct. De perstechnologie laat ons toe sneller te werken. Zo moet je buisuiteinden niet meer kalibreren. Je knipt de buis af, steekt de fitting erop en kan persen. Daar winnen we veel tijd mee. Ook belangrijk: zelden of nooit krijgen we te maken met knelkoppelingen. Is er toch een koppeling verkeerd geperst? Je merkt het onmiddellijk als je het water opendraait. Op die manier kom je lekkages snel op het spoor en niet pas na maanden of een jaar. Een ander pluspunt: Viega levert ons het persgereedschap aan. Dat is kwaliteitsvol en gaat lang mee.”

 

Prevista Dry: makkelijke installatie

“Dit is ons eerste grote project met Prevista Dry van Viega. We plaatsen hier 20 stuks. Viega gaf ons wel al de mogelijkheid om het systeem te testen. Het grote voordeel van Viega Prevista? Door het eenvoudige kliksysteem is het heel makkelijk om Prevista juist aan de muur te positioneren. Je moet niet meer met bouten werken en kan het systeem vlot op de gewenste hoogte trekken. Ook hier weer besparen we kostbare tijd.”

Project Dokterspraktijk
Plaats Diepenbeek, België
Jaar 2021
Soort project Nieuwbouw
Oppervlakte 0 m2
Toepassingen Nieuwbouw
Installatie AVT

Wil jij ook van al deze voordelen genieten?

We need your consent to load the $$service$$ service.

Because we value your privacy, we hereby request your permission to use the following services. You can revoke your consent at any time. To do so, use the link to the "Cookie Settings" at the bottom of the page.

Terug