Fonterra Service
Fonterra Service

Fonterra voegt zich naadloos in in het bestaande Viega productspectrum. Vanzelfsprekend staan ook al onze andere services volledig te uwer beschikking.
De Viega systeemwereld

Met de Fonterra-systemen dekt Viega nu het volledige spectrum af aan op de praktijk gerichte buisleidingsystemen voor drinkwater, gas en verwarming/koeling. U profiteert van een omvangrijk systeemaanbod, waarvan de componenten perfect in elkaar grijpen.
De Viega PB-buis

Viega biedt met de extreem flexibele polybuteen-buis duidelijke montagevoordelen. Bijzonder bij lage verwerkingstemperaturen en kleine buigstralen worden de voordelen duidelijk. Viega PB-buizen hebben door hun geoptimaliseerde wanddiktes in verhouding tot hun buitendiameter een grote binnendiameter – en dat betekent een optimaal debiet. Voor grote oppervlakken wordt een PE-Xc buis gebruikt, in twee afmetingen.
Viega SC-Contur

Typisch voor Viega beschikken ook de perskoppelingen van de nieuwe Fonterra systemen over de Viega SC-Contur conform DVGW W534. Niet geperste verbindingen vallen dus al bij de controle van de dichtheid op. Speciaal bij leidingnetten, die in de deklaag of onder het plaaster worden gelegd, biedt Viega SC-Contur zekerheid.
De Viega-service en logistiek

Een telefoontje volstaat: Onze buitendienst en de medewerkers van de afdeling 'technisch advies' helpen u bij vragen graag en deskundig verder. Ook met onze systemen voor oppervlakteverwarming profiteert u van een uitgerijpt logistiek systeem en een omvanggrijk productspectrum, dat zich precies daar bevindt, waar het nodig is.

De Viega-planning

Wij ondersteunen u met een eigen partnerteam rond het thema 'Oppervlakteverwarming'. Met ViegaCAD bieden wij u een innovatieve hulp bij de planning. De planingssoftware rond het thema 'Huistechniek' werd voor de realisatie van oppervlakteverwarmings- en koelsystemen uitgebreid met een productdataset 'Fonterra'.
Flexibles, durchflussoptimiertes Polybuten-Rohr für Viega Fonterra
Flexibel, debietgeoptimaliseerde polybuteen-buis voor Viega Fonterra
Polybuten-Rohre mit SC-Contur
Polybuteen-buizen met SC-Contur
ViegaCAD Software mit Fonterra Produktdatensatz
ViegaCAD Software met Fonterra productdataset