Viega Mono
Viega Mono
Wanneer het om natbouwoplossingen in de voorwand gaat, is Viega Mono een beproefde klassieker. Zijn speciale voordeel: hij kan verschillende groottes aannemen en is daarom uiterst flexibel bij de inbouw. Materiaalkwaliteit en montagecomfort zijn daarbij precies zoals men van Viega verwacht: top! 
Eén systeem voor alle situaties 
Viega

Voorbeeldig flexibel, ongecompliceerd als altijd 

 

Viega Mono maakt enkele of seriemontage in de bouwhoogten 1130 mm en 980 mm mogelijk: daarvoor hoeft slechts het op 1130 mm afgestemde voorwandblok ter hoogte van de markering te worden ingekort. De flexibele diepte-instelling en de lage wc-voorwandblokken zorgen daarbij voor voorbeeldige variabiliteit. En dat is nog niet alles. Via geïntegreerde muurverankeringen kan een perfecte verbinding met de wand worden gerealiseerd. Bovendien biedt de extra geluidsisolerende EPS-behuizing een ideale pleisterondergrond.

 

Meer informatie over Viega Mono:

1 Ideale pleisterondergrond: de robuuste en geluidsisolerende behuizing van EPS.

 

2 Inkortbare EPS-behuizing (1130 mm tot 980 mm) voor meer flexibiliteit en minder opslagkosten.
 

3 Montage van meerdere Viega Monovoorwandblokken snel en rationeel op een rail – zonder tijdrovend stellen.

 

4 Traploze diepte-instelling van de voorwandblokken mogelijk.

 

5 Eenvoudigere aansluiting op de drinkwaterinstallatie door: kant-en-klare waterleiding plus wanddoorvoer van hoogwaardig, corrosiebestendig brons.

 

6 Nog een voordeel: de uitrusting met het waterbesparende Viega inbouwspoelreservoir dat met alle Visign-bedieningsplaten kan worden gecombineerd.
 

7 Kleine bewegingen bij zeer lichte bediening dankzij: de wiptechnologie met gecombineerde kabeltechniek.

 

8 Goedgekeurde geluidsisolatie conform DIN 4109, gecertificeerd door het ‘Fraunhofer-Institut für Bauphysik’ in Stuttgart.