Pexfit Pro
Pexfit Pro

Buisleidingen in verwarmingsinstallaties en sanitaire installaties moeten dag in dag uit bestand zijn tegen de hoogste belastingen. Viega Pexfit Pro garandeert te allen tijde de hoogste druk- en temperatuur-bestendigheid. Daarvoor zorgt de elektronisch vernette, uit meerdere lagen opgebouwde buis van PEXc in combinatie met de extreem belastbare PPSU-fittingen.

Resistent als geen ander               


 

 

Viega Pexfit Pro is sneller te verwerken dan de meeste buisleidingsystemen op de markt: afkorten, monteren, persen.
Er zijn voor de perfecte verbindingen maar drie stappen nodig! Zonder kalibreren, ontbramen of verwijden – dus zonder welke tijdrovende inspanning ook. In combinatie met de voorgeïsoleerde buis van de rol worden de installatiekosten daardoor nog eens extra verlaagd.


Veilig als geen ander
De Pexfit Propersverbindingen zijn daarmee dubbel veilig: ze dichten af over de volledige lengte en hebben de SC¬Contur. In nietgeperste toestandkomt hier al bij het vullen van de installatie water naar buiten; bij de drukproef met perslucht daalt de druk sterk. De verbinding kan dan meteen worden geperst, zodat later geen schade optreedt.

 

 

Beslissend voor deze verwerkingsvoordelen: het perfecte samenspel tussen buis en persfittingen. In de nominale wijdten 14 tot 25 mm zijn voor de PPSU persfittingen namelijk geen dichtringen nodig. In plaats daarvan gaat het extreem robuuste materiaal een op kunststof afgestemde verbinding met de buis aan.

Voor het flexibele gebruik van Pexfit Pro heeft Viega een alomvattend systeempakket samengesteld. Met talrijke verloopstukken bijv. voor de overgang naar metalen buisleidingsystemen en andere componenten kunnen ook heel individuele installatiekwesties worden opgelost.

 

Een systeem als geen ander

De buis van PEXc, de fittingen van extreem belastbaar PPSU (14 tot 25 mm) of onverwoestbaar brons (32 tot 63 mm) en daarbij de Viega

perstechniek .

 Pexfit Pro is een buisleidingssyseem dat overtuigt door zijn praktisch bruikbaarheid en bijzondere rentabiliteit. Vooral wanneer zowel verwarmingsinstallaties als sanitaire installaties moeten worden geïnstalleerd.


 

rd_Pexfit_Pro_Titel_174x160.jpg
Een systeem als geen ander
Pexfit_Pro_Wasser.jpg
Een systeem voor alle toepassingen
rd_Pexfit_Pro_S_12_174x160.jpg
flexibel en veilig